Breaking News

Microgaming lanceert in september twee nieuwe games

De Isle of Man gebaseerd beroemde online ontwikkelaar van gamesoftware Microgaming gaat twee nieuwe spelletjes toevoegen aan de lijst met deze maand. Dit bedrijf heeft zijn goede naam verdiende binnen haar vijftien jaar actief in de markt en de spelers respecteren het vandaag als de betrouwbare en innovatieve ontwikkelaar. Hun spellen hebben ook fantastische graphics en realistische geluidseffecten. De lijst van Microgaming’s online gaming merken bevat meer dan vierhonderd namen en de lijst van unieke speltitels accounts meer dan zeshonderd.

De spelers hebben ook een keuze voor welk platform ze gebruiken willen voor gokken-het downloadbare of online versies. De games komen in juni zullen twee videoslots met een adellijke titel Dr Watts Up en rijmende Reels Jack & Jill. Dr Watts Up is het spel met een gekke wetenschapper in zijn vreemd laboratorium. Deze videoslot is zeker vol van geweldige functies zoals wild symbolen en scatter uitbetalingen. En de spelers hebben een goede kans om maximaal twintig bonusdraaien activeren als ze het symbool van de kernen. Als ze de Lab-Bonus vindt ze zelf in the Doctor’s lab, waar ze zullen kunnen kiezen uit de chemische buizen en het een kans om te winnen van chemische brouwsel.

Deze nieuwe videoslot met 243 manieren om te winnen heeft dus al die het duurt om de spelers en voorkeuren pak. De grote jackpots en het feit dat Dr. Watts omhoog gaat op beide downloadbare beschikbaar en online platformen te spelen zeker kloppen op de veranderingen van het spel een nieuwe hit. De tweede wedstrijd dat Microgaming is het vrijgeven van deze maand zal worden rijmende rollen Jack & Jill. De spelers die liever romantici gecombineerd met uitstekende design en levendige graphics zal zeker als deze 5 rollen en 20 winlijnen sleuf. De meerdere functies zoals wildernis, verstrooit, gratis draaiingen en multiplicatoren zal oplopen tot de populariteit van het spel zo goed. Er is echt gul bonusdraaien functie in het spel dat maximaal vijftien gratis spins met vermenigvuldiger door vier biedt. Plus, zal het wild symbool een multiplier toevoegen door twee voor elke wild in een winnende combinatie. Dus wij zijn op zoek naar deze releases en hopen dat zij net zo populair als de talrijke andere videoslots spelen van Microgaming zullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *